STEKKEROPREIS

Stekkeropreis

Stekkeropreis

Blog Article

Probleemloos Opladen Op Reis Met Stekkeropreis.nl


Grote kans dat je een oplader meeneemt als je op reis gaat. Of deze nu voor je mobiel, camera of laptop is, zorg er altijd voor dat je de juiste reisstekker (ook wel wereldstekker) meeneemt. Om je een handje te helpen hebben we hier een compleet overzicht van ! Er zijn in totaal 12 verschillende soorten stekkers.


Met zoveel stekkers kunnen we begrijpen dat het je een beetje gaat duizelen. Om alles wat makkelijker te maken, zijn er tegenwoordig universele reisstekkers. Met deze stekkers kun je bijna overal je apparaten opladen. Ook zijn er opzetstukjes die ervoor zorgen dat je stekker toch in het stopcontact in het buitenland past.


Er komt dan veel meer of minder energie uit de muur waardoor je apparaten stuk kunnen gaan. Mocht je nog een reisstekker willen kopen, , want dan zit je altijd goed. Wist je dat je voor Thailand geen reisstekker nodig hebt als je in Nederland? De stekkers uit Nederland passen namelijk in de meeste stopcontacten van Thailand.


Slimme Reisoplossingen Bij Stekkeropreis.nl


Staat jouw bestemming hier niet tussen . Voor Australië heb je reisstekker type I nodig als je in Nederland woont. De stekkers uit Nederland passen namelijk in de stopcontacten van Australië. In Australië geldt dezelfde voltage als in Nederland waardoor je geen omvormer nodig hebt. Nederlanders hebbben voor Curaçao .


Ook heeft Curaçao een ander voltage waardoor een omvormer nodig is. Voor Costa Rica heb je . De stekkers uit Nederland passen namelijk in de stopcontacten van Costa Rica. Ook heeft Costa Rica een ander voltage waardoor de omvormer nodig is. Voor Dubai hebben Nederlanders . De stekkers uit Nederland passen namelijk in de stopcontacten van Dubai.


Voor Engeland heb je . De stekkers uit Nederland passen namelijk in de stopcontacten van Engeland. In Engeland geldt dezelfde voltage als in Nederland waardoor je geen omvormer nodig hebt. De tabellen staan op alfabetische volgorde. Zoek je bestemming op, en zie meteen welke stekker je nodig hebt. Het handigste is om de zoekfunctie van je computer te gebruiken.


Reis Slim, Laad Slim: Stekkeropreis.nl Weet Hoe


Op de Mac vind je deze als je de toets en de toets samen indrukt. Typ vervolgens het waar je naartoe gaat in en druk op enter. Op je gebruik je de menu-knop om de functie te gebruiken en vul je vervolgens een zoekwoord in. Heb je deze link je reisstekker al ingepakt, maar zoek je nog naar een leuke bestemming? Vergelijk onze vliegtickets hier!..


De eurostekker van de smartphone-voeding past niet in het lokale stopcontact en er is geen geschikt stopcontact voor de verbindingskabel van uw notebook. Je hebt dan een adapter nodig voor de apparaten die je bij je hebt. Reisstekker - ook wel reisadapter, adapterstekker, reisstekker, stopcontactadapter of reisadapter genoemd, sluit een stekker aan op een niet-compatibel landcontact.


Voorbereid Op Vakantie Met Stekkeropreis.nl


U kunt uw elektrische apparaten dus internationaal gebruiken. Een reisstekker is een belangrijke metgezel tijdens uw reizen naar het buitenland, zonder welke u niet op zakenreis of op vakantie moet gaan. Met een handige reisadapter bedien je de verschillende stopcontacten in internationale reisregio's. Ze verbinden netwerkafhankelijke elektrische apparaten zoals haardrogers, computers, lampen en ventilatoren en mobiele apparaten met een groot aantal verschillende soorten stopcontacten.


Je bent flexibeler met een multi-travel adapter. Deze beter uitgeruste reisstekkers verbinden één of meer stekkers met verschillende soorten stopcontacten en zijn daardoor in veel landen inzetbaar. Wereldreisadapters of wereldadapters met stekkers die in meer dan 150 landen passen, beloven universele stroomvoorziening op internationale reizen. Je speelt dus veilig, want deze comfortmodellen zijn onder andere te gebruiken in de VS, Engeland, Italië, Zwitserland, China en Australië.


Jouw Sleutel Tot Wereldwijde Connectiviteit: Stekkeropreis.nl


Wereldadapters bieden vaak een praktisch extra voordeel: USB-aansluitingen. Modellen met USB-poorten die permanent in de reisstekker zijn geïnstalleerd of flexibele USB-oplaadpunten die als extra module kunnen worden gebruikt, maken het gemakkelijk om uw USB-apparaten zoals smartphones en camera's rechtstreeks op de reisadapter op te laden. Er is geen extra USB-oplader nodig.


De bediening van een mobiele contactdoosadapter is uiterst eenvoudig en intuïtief. Bereid indien nodig de reisadapter voor door de meegeleverde onderdelen uit te vouwen of aan te sluiten, zodat deze in het betreffende stopcontact past. Sluit de adapter aan op de overeenkomstige aansluiting. Om dit te doen, steekt u de adapter eenvoudig met de hand in de aansluiting zonder de contacten aan te raken.


Reis Slim, Reis Veilig Met Stekkeropreis.nl


Haal na gebruik de netadapter uit het stopcontact. Zet de reisstekker na gebruik terug in de oorspronkelijke positie. Kies uw reisstekker op basis van de apparaten die u mee wilt nemen en de regio waar u naartoe reist. Let op zowel de ingangsaansluiting als de uitgangsstekker. Er zijn wereldwijd 15 verschillende connectortypen, die zijn geclassificeerd van A tot N.


Selecteer het benodigde connectortype en de verschillende netspanningen in de onderstaande tabel om erachter te komen welke reisconnector geschikt is voor uw doeleinden. vakantiebestemming Type aansluiting Voedingsspanning Duitsland C en F 230 V Australië I 230 V Brazilië J 110 V tot 240 V China A, C, I en G 220 V Engeland, Wales,Schotland, Noord-Ierland G 230 V Frankrijk E en C 230 V Italië L, C, F en E 230 V Mexico A en B 110 V tot 135 V Rusland C en F 230 V Spanje C, F en L 230 V Zuid-Afrika DM, C en J 220 V tot 250 V Turkije F en C 230 V VS A en B 120 V voor kleine apparaten Let bij het kopen van een voedingsadapter op de volgende kenmerken: Door de vele connectoren zijn sommige modellen stekelig en niet zo gemakkelijk op te bergen in je bagage.


Stekkeropreis.nl: Dé Reisstekker Autoriteit


Opvouwbare modellen zijn meer ruimtebesparend, waarbij de verbindingen tijdens transport opgevouwen, verzonken of gedraaid kunnen worden. In- en uitklappen kan soms een beetje lastig zijn, maar met een beetje oefening gaat het moeiteloos. Meerdelige modellen om samen te duwen zijn bijzonder robuust. Ze bestaan uit een hoofdgedeelte waarin u de connector duwt die nodig is voor het land van uw keuze.


Reis Verstandig, Laad Slim Met Stekkeropreis.nlJouw Reis, Jouw Connectie: Stekkeropreis.nl

Uit de set kiest u de adapter die u nodig heeft voor de bestemming van de aanstaande zakenreis. Als u niet zeker weet welke adapter u ter plaatse nodig heeft, komen alle reisstekkers in de bagage. Reisadapters en stopcontactadapters zijn geschikt voor de meeste elektronische apparaten tot 1.840 W bij 230 V en 880 W bij 110 V.


Gebruik geen apparaten met de adapter die meer stroom nodig hebben. Bij reisstekkers met geïntegreerd kinderslot sluiten kunststof platen de contacten van de contactdoos af. Een transporttas of een stoffen tas beschermt de adapter tegen stof en vuil. Een bij de levering inbegrepen tas is bijzonder voordelig voor meerdelige modellen, die altijd goed bij elkaar worden gehouden.

Report this page